Hírek

Ennyit ér a valós vélemény:

Ennek a honlapnak a "www.bizinformation.org/hu" szerinti értéke 2011.10.03-án:

Ft 416,37 Millió Ft.

A mai értékét nézd meg itt!

A jövő elkezdődött !

"KI ŐRZI AZ ŐRZŐKET ?"
Demokráciában a többségnek még akkor is igaza van, ha azt az értő vagy szakértő kisebbség nem is látja úgy.

Ezt a blogot azért indítottam 2010 áprilisában, hogy közzé tehessek engem foglalkoztató gondolatokat és bárki beírhassa rá azt a megalapozott véleményét, gondolatát, általa megfigyelt - felfedezett összefüggéseket amivel fel kívánja hívni a törvényhozók és a kormányzat figyelmét arra, hogy mit lehetne még jobban csinálni. Merthogy jól csinálják az nem kétséges. (?!)
Gondolok olyanokra, mint például, hogy a nyertes párt egyik első nemzetközi sajtótájékoztatóján a Nemzeti Bank elnökére tett megjegyzésével egyetlen nap alatt 2 %-kal emelte a devizahitelesek adósságterhét azáltal, hogy rögtön ennyit romlott a forint. (Amikor a blogot indítom - 2010.04.28-án - alig 24 óra alatt 263 Ft-ról 271 Ft-ra emelkedett az Euró árfolyama.)
Azóta az euró 310 Ft körül van, a jegybanki alapkamat 7 %, az adósságtörlesztő hitelek forintban megkétszereződtek, a benzin és a gázolaj ára 1/3-ával növekedett (bizonyára azért, mert a parlamentben még maradt 1/3-nyi ellenzék).

És végül: nem véletlenül választottam a Fidesz egykori jelmondatát a blog címéül. Mára már mindannyian érezhetjük, tapasztalhatjuk, hogy
"A Jövő Elkezdődött !"

Friss topikok

Nem link linkek

Orbán Viktor és Illés Zoltán ilyenkor hol vannak?

2010.10.04. 20:57 :: Jelenvaló

Ti, "a Magyar Köztársaság Országgyűlésének tagjai, azok, akik" hisztek "abban, hogy Isten a történelem ura", mikor veszitek végre észre, hogy az az Isten miattatok bünteti az általatok félrevezetett népet. 

Azt az időt, amikor elődeitek háborúba vitték az országot és sanyargatták a nagymagyarországi nemzetiségeket, követte trianon.

Azt az időt, amikor elődeitek újra háborúba vitték az országot és sanyargatták a nagymagyarországi magyarokat, követte az orosz megszállás.

Azt az időt, amikor a mai miniszterelnök egyik elődje magát 15 millió magyar miniszterelnökének nevezte, követte egy súlyos, halálos betegség.

 Azt az időt, amikor a mai miniszterelnök először lett miniszterelnökké, szinte azonnal követte egy borzasztó árvíz, és 2000-ben egy jókora ciánszennyezés a Tiszán.

 Azt az időt, amikor a mai miniszterelnök másodszor lett miniszterelnökké, szinte azonnal követte egy újabb borzasztó árvíz.

Az is visszaütött, hogy az ominózus augusztus 20-i tüzijátékot, noha a népnek is lehetett volna elég esze, hamár a meteorológia reggeltől figyelmeztetett, annyit kapargattátok, mert, - mint írtam - 2010. jun. 18. Mezőhegyese az Orbán kormány tüzijátéka lett.

És most, amikor megnyertétek a helyhatósági választásokat, szinte azonnal lecsapott az Istenetek Magyarországra egy halált is követelő vörös-iszap-ár formájában.

Ha még ebből sem tanultok, minek kell bekövetkeznie ahhoz, hogy elhiggyétek, amit írtatok a történelem uráról?

Mert azt nem hihetem, hogy csak a nép ámítására írtátok be Isten nevét egy határozatba - amit ugye, "hiába szátokra ne vegyétek".

 

De ha már vörös-iszap (folyó) és Veres patak:

Annak idején Orbán Viktor mindíg ott volt a gáton és Illés Zoltán akkoriban minden hírműsorban és híradásban nyilatkozott a több évtizednyi időre kiterjedő tiszai szennyezésről - aztán még alig ment a kormányotok, máris kapitális méretű halakat fogtak ki a Tiszából.

1. Hol van most, az Ajkától Devecserig folyó iszap mellöl Orbán Viktor és hol van a híradásokból Illés Zoltán ?

2. Mikor veszitek észre, hogy a történelem ura újra meg újra jelez nektek, hogy ne akadájozzátok jelenlétetekkel nagyszabású terveinek véghezvitelét ?

1 komment

Címkék: politika gazdaság orbán fidesz illés demokrácia viktor ember felelős zoltán diktatúra vörösiszap devecser

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoelkezdodott.blog.hu/api/trackback/id/tr752345063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

francia sakk 2010.10.05. 20:47:50

Demokráciákban divat, hogy az ország első embere
katasztrófa esetén azonnal a helyszínre siet.
Mondom: demokráciákban... El nem tudom képzelni, hogy pl. A. Merkel egy-két órán belül ne lett volna a tetthelyen hasonló esetben. De még Putyin is, frissebb volt anno, pedig az nem is annyira nyugati típusú demokrácia volt. Lehet, hogy vezéreink még mindig a tenyerüket dörzsölik? Kelj fel királylány!
süti beállítások módosítása