Hírek

Ennyit ér a valós vélemény:

Ennek a honlapnak a "www.bizinformation.org/hu" szerinti értéke 2011.10.03-án:

Ft 416,37 Millió Ft.

A mai értékét nézd meg itt!

A jövő elkezdődött !

"KI ŐRZI AZ ŐRZŐKET ?"
Demokráciában a többségnek még akkor is igaza van, ha azt az értő vagy szakértő kisebbség nem is látja úgy.

Ezt a blogot azért indítottam 2010 áprilisában, hogy közzé tehessek engem foglalkoztató gondolatokat és bárki beírhassa rá azt a megalapozott véleményét, gondolatát, általa megfigyelt - felfedezett összefüggéseket amivel fel kívánja hívni a törvényhozók és a kormányzat figyelmét arra, hogy mit lehetne még jobban csinálni. Merthogy jól csinálják az nem kétséges. (?!)
Gondolok olyanokra, mint például, hogy a nyertes párt egyik első nemzetközi sajtótájékoztatóján a Nemzeti Bank elnökére tett megjegyzésével egyetlen nap alatt 2 %-kal emelte a devizahitelesek adósságterhét azáltal, hogy rögtön ennyit romlott a forint. (Amikor a blogot indítom - 2010.04.28-án - alig 24 óra alatt 263 Ft-ról 271 Ft-ra emelkedett az Euró árfolyama.)
Azóta az euró 310 Ft körül van, a jegybanki alapkamat 7 %, az adósságtörlesztő hitelek forintban megkétszereződtek, a benzin és a gázolaj ára 1/3-ával növekedett (bizonyára azért, mert a parlamentben még maradt 1/3-nyi ellenzék).

És végül: nem véletlenül választottam a Fidesz egykori jelmondatát a blog címéül. Mára már mindannyian érezhetjük, tapasztalhatjuk, hogy
"A Jövő Elkezdődött !"

Friss topikok

Nem link linkek

Világrekord: négyzetméterenként 25 tüntető!!

2012.01.22. 19:47 :: Jelenvaló

Átvéve: Mázsa Péter 21:27 on 2012.01.21
http://amexrap.org/fal/vilagrekord-negyzetmeterenkent-25-tunteto

A kormánypárti tüntetésen a kormány szerint “közel négyszázezren vettek részt”. http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/hirek/szazezrek-demonstraltak-a-kormany-mellett

Magyar Nemzet: (megjegyzés: csak tiszta forrásból! Jelenvaló)

16.55 – A tömeg az Operától a Kodály köröndig ér.
16.47 – Lapunk munkatársai szerint közel háromszor-négyszer többen vannak a rendezvényen, mint a január 2-i, Operaház előtti tüntetésen. Közben egyre többen gyújtják meg a Bajza utcánál kapott fáklyákat. A tömeg a Nagymező utcához közelít.
16.43 – A tömeg eleje elérte az Oktogont, szemből már nem érkeznek demonstrálók.
16.34 – A menet eleje elérte a Terror Háza Múzeumot.
16.17 – Tudósítóink becslése szerint több tízezer ember vesz részt a demonstráción, az Andrássy út teljesen megtelt a Hősök tere és az Oktogon között. Sokan még szemben haladnak a menettel, és így csatlakoznak a demonstrációhoz.
16.10 – A menet eleje a Kodály köröndnél tart, a vége még nem tudott elindulni a Hősök teréről.

http://mno.hu/belfold/csaknem-megtelt-a-hosok-tere-video-1045233

Ez abszolút korrekt leírás, én 16:30-kor jártam a Hősök terén (a Magyar Nemzet újságírójának üzenem, h én voltam az, aki szemből csatlakozott a tömeghez – aztán hátul rugalmasan levált a Széchenyi fürdő felé), akkor még volt ott 5 percnyi ember, akik komótosan 16:55-re elérhettek a Kodály köröndig.

Az Operától a Kodályig 1100 m az út:

A menetben rendes vidéki nénikék-bácsikák meneteltek (mert itt nem álló és hátulról tömörített tömegről beszélünk, mint az Operánál, hanem sétáló tömegről; olyan sok busszal felfuvarozva, hogy a Felvonulási téren el sem fértek, a közrendőrök szerint a Rakparton és mindenfelé szétszórva is parkoltak), akik többnyire nem léptek fűre-fára és a 12,5m széles úttesten vonultak (gondosan kézben tartott táblácskákkal, kit honnan fuvaroztak Pestre):

Ehhez adjunk még jobbról balról 1-1 métert, mert voltak rendetlenek, vélhetően Pestiek, akik nem az úttesten, hanem a járdán sétáltak, bár közel sem olyan
sűrűn, mint az úttesten: ez 14,5m.
1100m X 14,5m = 15950m2
400.000 ember 16.000 négyzetméteren az 25 tüntető négyzetméterenként.

Ez eddig láthatóan teljesen rendben van: sok jó ember kis helyen is elfér.

A probléma ott kezdődik, hogy a kormány úgy növeli az árfolyamot is, mint ahogy a tüntetők számát:)

Más: OK, most már vili, h mindannyian tudunk tömeget összerántani/importálni. És most mi legyen?

 

(Kép: index.hu)

És egy másik számítás:

kartografus | 2012-01-22 18:28  


A tegnapi 400000-ből 40000 az igaz,mert egy négyzetméterre 25 ember jutott volna. Tehát, ha a kormány mondja magáról, annak a tizede se az igaz.
Rólatok párezer volt a hiradásokban. A képeket átnézve én 15-20.000 körülire becsültem. Tehát ha a kormány mondja az ellenzékéről, akkor a tízszerese a jó.

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán kormány tüntetés negyvenezer négyszázezer

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoelkezdodott.blog.hu/api/trackback/id/tr943717522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása