Hírek

Ennyit ér a valós vélemény:

Ennek a honlapnak a "www.bizinformation.org/hu" szerinti értéke 2011.10.03-án:

Ft 416,37 Millió Ft.

A mai értékét nézd meg itt!

A jövő elkezdődött !

"KI ŐRZI AZ ŐRZŐKET ?"
Demokráciában a többségnek még akkor is igaza van, ha azt az értő vagy szakértő kisebbség nem is látja úgy.

Ezt a blogot azért indítottam 2010 áprilisában, hogy közzé tehessek engem foglalkoztató gondolatokat és bárki beírhassa rá azt a megalapozott véleményét, gondolatát, általa megfigyelt - felfedezett összefüggéseket amivel fel kívánja hívni a törvényhozók és a kormányzat figyelmét arra, hogy mit lehetne még jobban csinálni. Merthogy jól csinálják az nem kétséges. (?!)
Gondolok olyanokra, mint például, hogy a nyertes párt egyik első nemzetközi sajtótájékoztatóján a Nemzeti Bank elnökére tett megjegyzésével egyetlen nap alatt 2 %-kal emelte a devizahitelesek adósságterhét azáltal, hogy rögtön ennyit romlott a forint. (Amikor a blogot indítom - 2010.04.28-án - alig 24 óra alatt 263 Ft-ról 271 Ft-ra emelkedett az Euró árfolyama.)
Azóta az euró 310 Ft körül van, a jegybanki alapkamat 7 %, az adósságtörlesztő hitelek forintban megkétszereződtek, a benzin és a gázolaj ára 1/3-ával növekedett (bizonyára azért, mert a parlamentben még maradt 1/3-nyi ellenzék).

És végül: nem véletlenül választottam a Fidesz egykori jelmondatát a blog címéül. Mára már mindannyian érezhetjük, tapasztalhatjuk, hogy
"A Jövő Elkezdődött !"

Friss topikok

Nem link linkek

A ma rabosított két fiatalembernek ajánlva

2013.03.29. 21:09 :: Jelenvaló

Ma reggel a rendőrök előállították a Hallgatói Hálózat (HaHa) két aktivistáját, akik március elején részt vettek a Lendvay utcai Fidesz-székház udvarának "elfoglalásában".

Szakértők szerint az előállítottaknak két alapjoga is sérült. Azzal, hogy a fiatalokat előzetes idézés nélkül állították elő, megvalósult a személyi szabadság megsértése, sérült a két fiatal védelemhez való joga. A hatályos törvények alapján csak bűncselekmény elkövetése közben tetten ért vagy szökésben lévő személyt kell azonnal előállítani. Szabó Máté ombudsman korábban kimondta, hogy minden egyéb esetben meg kell indokolni az azonnali előállítást.

Egyes vélemények szerint Fidesz már "legsötétebb kádári módszereket használja az ellenzéki hangok elnémítására és semmilyen jogellenes lépéstől sem riad vissza". A nyolcvanas években is március 15. előtt egy nappal állították elő az ellenzékieket, ahogy a mostani előállítás is egy nappal a Fidesz-székház elé tervezett újabb demonstráció előtt történt.

A HaHa szerint a két fiatal nem volt szervező a Fidesz székház udvarának március 7-i elfoglalásában.

Fodor Gábor az ATV "Egyenes beszéd műsorában azt mondta, hogy így 1988-89-ben, az un. "átkosban" sem mertem velük bánni.

Én Fabinyi Tamás szavait ajánlom a figyelmetekbe:

A jövő TI vagytok !
ŐK, a mai hatalom, mint 1989-ben a régi TŐLÜK - fél TŐLETEK.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoelkezdodott.blog.hu/api/trackback/id/tr255183216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Polgári szemmel 2014 reménytelen 2013.03.31. 15:00:31

Hogy elég volt Orbánból és a Fideszből, az nem kérdés. A kérdés az, hogy 2014-ben lesz-e alternatíva. Most nincs.                                        ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása